Σχετικά με την Step Now

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην παγκόσμια αλλαγή προς ένα καθαρότερο πλανήτη.

Δείτε τα προϊόντα μας

Η Σιουτοπούλου Αναστασία είναι μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με θέμα τη Διαχείριση Αποβλήτων – Ανακύκλωση, από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι σπουδές της και το ενδιαφέρον της, την ώθησαν να δημιουργήσει μια επιχείρηση όπου η προστασία του περιβάλλοντος είναι εφικτή από τον κάθε πολίτη και όχι μόνο από ορισμένους.

Όραμα

Η επιχείρηση STEP NOW δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την τροφοδότηση κάθε οικογένειας και επιχείρησης με προϊόντα που προστατεύουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ταυτόχρονα, τόσο με τη χρήση τους όσο και με τον τρόπο που παράγονται.

Φιλοσοφία

Προσφέρουμε παρόμοια προϊόντα όπου κάποιος μπορεί να βρει σε μια κοινή αγορά. Παρόλα αυτά, τα προϊόντα μας δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον στο ελάχιστο.

Γιατί να επιλέξετε τη STEP NOW;

Συνδυάζουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία ταυτόχρονα είναι και φιλικά στους χρήστες ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και οι ικανοποιήσεις των πελατών μας.

Αποτελούμε έναν από τους λίγους πρωτοπόρους στην Ελλάδα που προσφέρουν προϊόντα τα οποία προστατεύουν το περιβάλλον διατηρώντας την ποιότητα των συμβατικών προϊόντων.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως αντανακλούμε τις σημερινές ανάγκες και προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην παγκόσμια αλλαγή προς ένα καθαρότερο πλανήτη.